Csapatépítés a Balatonon: jó program, tökéletes helyszín

Csapatépítés a Balatonon? Ennél jobb céges elfoglaltságot nehéz, ha nem egyenesen lehetetlen találni! A Balaton mindenki kedvenc tava, a környéke meseszép, a programlehetőségek szinte végtelenek, és úgy lehet némi időt tölteni a munkatársakkal, hogy a munkára közben még csak gondolni sem kell!

csapatépítés a Balatonon nagy vonalakban ugyanúgy zajlik, mint más helyszíneken, hiszen a résztvevőknek ugyanúgy meg kell oldaniuk valamilyen feladatot, vagy feladatokat, és természetesen mindezt közösen kell végrehajtaniuk, ám a körítés teljesen más: itt a Balaton adja a hátteret. Akik jártak már itt, azok tudják, hogy a Balaton mellett akár a csendes szemlélődés is egy életre szóló élmény, a programokkal megtűzdelt kikapcsolódás pedig mindenen túltesz. Aki viszont még nem járt a Balaton partján, annak mondhatjuk, hogy megváltozik az élete, és vissza fog vágyni erre a csodálatos tájra, ahol még a levegő sem olyan, mint máshol. Ha itt nem kovácsolódik eggyé a csapat, akkor sehol!

Cégünk, a Balaton Quality Rendezvényszervező Iroda az Ön rendelkezésére is áll, ha cél a csapatépítés a Balatonon! Kisebb és nagyobb létszámú csapatépítő tréningek megszervezését és lebonyolítását is ránk bízhatja. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, tehát Önnek csupán meg kell határoznia, hogy pontosan milyen legyen a csapatépítő a Balatonon. Programlehetőségeink között szerepel a balatoni hajózás, a kalandtúra, a paintball, sőt, a tankvezetés is, emellett pedig szüretre, disznóvágásra és sétarepülésre is van lehetőség. Amennyiben további információra lenne szüksége a balatoni csapatépítésről, látogassa meg a www.balatonquality.hu címen megtalálható honlapunkat, és tekintse meg az elérhető lehetőségeket!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne velünk lebonyolíttatni egy csapatépítést a Balatonon, illetve kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-20-520-3720-as telefonszámon, vagy az info@balatonquality.hu, illetve a boroskriszta@balatonquality.hu e-mail címen!

Fagor ipari mosógépek

A Fagor ipari mosógépre számíthat!

költöztetés Budapesten

Költöztetés Budapest V. kerületben hétvégi díj nélkül!